Jag missade halva bröllopsmässan Bröllopsfeber!

Ja är det inte typiskt mig eller vad? Jag går på Bröllopsfeber i Malmö och missar hälften av utställarna!
Jag träffar upp min syster Katta som hjälper sin mamma i montern för Malmö City. Vi hinner inte gå så långt fören hon måste tillbaka till sin monter så jag fortsätter rundan själv. Jätte trevligt och trevliga utställare. Jag går tillbaka till Katta som står i montern där man kommer in. Jag säger att det var ju inte så mycket som jag trodde.
När vi sen skulle kolla på modevisningen som var jättebra genomförd så inser jag att mässan fortsätter in i ett annat rum där det finns massor mer med utställare. Och det inser jag ju för sent då jag var tvungen att sticka hem. Jag tyckte väl det var konstigt att jag inte hittade Bloggtorget som var premiär i år. Men jag ska försöka hinna dit idag med och se det jag missade. Men har lite jobb och möte idag först så få se om jag hinner. Men jag har en hel del trevliga bilder att dela med mig så snart jag har lite extra tid framför datorn. 🙂

image

image

image

image

0 svar på “Jag missade halva bröllopsmässan Bröllopsfeber!

  1. kaffehörnan säger:

    Vad roligt och se dig här på denna portal. Vilka underbara tjejer som driver portalen
    Jaja jag glömmer ej dig, du gör de jäkligt bra, har ju berömt dig innan. Men de tåls faktiskt att berömma dig igen och igen.

    kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.