– Jag lyckades få med mig ett barn iaf… –

Så var man där igen. Vill fixa en mysig stund när vi ska äta middag med tända ljus och allt. Men jag tycker ändå det lyckades bra. Det blev en mysig stund med stora pågen. Den andra vägrade. Det är ändå bättre än exemplet häromdagen när vi till och med hade alla runt bordet. Även pappa M. Men där blev det inga barn runt bordet bara skrik och gnäll. Men förstår att det blev en chock för de att alla är med vid bordet. Både mamma och pappa. Ha ha…

image

Idag har vi faktiskt inte gjort ett skit typ. Jag orkade inte. Köpte lite pyssel med barnen men inte ens det orkade jag. De började bråka i affären eller visst ja det var Isak som ville ha något som han inte fick. Ingen av de ville stå i kö. Sen blev det ju inte bättre när jag sa att det blir ingen leksaksaffär som jag tänkte gå till efteråt men han måste ju lära sig att det inte är okej att ställa till en sån scen.
Men han lär sig till nästa gång hoppas jag.
Ja och sen hemma så hade jag faktiskt ingen ork mer än att bara vara med barnen. Tänker inte ens ha dåligt samvete. För det får man lätt som förälder. Att man ska aktivera ungarna hela tiden. Det kommer en dag imorgon med. Kram på er mina fina läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.