-Jag får påminna mig själv om att jag är världens bästa mamma-

image

Jaha de blev visst inte den måndagen jag planerat. 🙂 Jag som älskar måndagar! Blir smått stressad av att jag känner mig plötsligt slö, ont i kroppen och yr. Just nu får jag påminna mig om att jag är världens bästa mamma. Och då var det väl perfekt med denna muggen. He he.. 😉 Ja för nu känner jag mig inte alls som den bästa. Idag har jag en del som ska bli klart och jag ska hinna plugga också. Jo sant jag har börjat plugga också. Men det är för att kunna utveckla mig inom mitt företag och framtida projekt så det är bara roligt plugg.

Dock fick det nu bli Ipren och te på ingefära och citron. Låta mig vila en timma för man måste tillåta sig det. Sen får jag ta tag i allt!

0 svar på “-Jag får påminna mig själv om att jag är världens bästa mamma-

  1. Diana D (La Madre) säger:

    Ja du.. en viss störrebloggerska har fått för sig att sprida lögner om mig, förmodligen för att spela viktig själv. Men det är så löjligt att jag blir arg, speciellt när man tänker att folk kanske tror henne! Kan bloggare inte bara sköta sig själva och ge fan i att kliva över andra för att “bli större” eller ” få ett namn”.. det slår tillbaka förr eller senare.

    Ytligt ja det är en sån värld, kan ta det. Men inte lögner och” kliva över lik” grejen, det är inte ok.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.