Ingen nyhet!

Har mest varit ute idag. Även röstat idag! Och det tycker jag är viktigt av varje person i Sverige! Röstar man inte ska man fn inte klaga över utgången sen! Grr…blir så arg på vissa. Det viktiga är att man röstar. Och speciellt för att SD inte ska komma in i RD! Sen får man göra som man vill. 🙂 
—–
Förvärkarna fortsätter som vanligt och har inte blivit åt ena hållet eller andra så jag räknar inte med dem. Men andra sidan kan man se det som försmak av förlossningen så det inte kommer pang bum utan man kan få känna lite på det så man inte blir chockad kanske!

12 dagar kvar till beräknad förlossning!  ?= Lite nervöst kanske nu när det känns som det verkligen närmar sig. Känslorna är blandade och ibland vill jag bara det ska hända nu nu och ibland känner jag att nä fan inte än. Bästa är väl bara att det kör igång så man får det avklarat! Längtar tills vi 3 ligger i sängen och myser som vår egen lilla familj! 🙂

0 svar på “Ingen nyhet!

  1. Weronica säger:

    Har sagt det innan… Det är världens häftigaste upplevelse du har framför dig!!! Vila mycket nu så du har kraft sen! Låter som en klyscha men man behöver det!!!

    Svara
  2. Charlotte säger:

    Å vad roligt! Förlåt att ja inte svara sist du skrev, dåligt av mig men ja glömde helt bort. Snart är det dax för dig, så spännande 😀 Ser fram emot att se, om du kommer att publicera, bilder på din bebis här sen :)Ha det fint!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up