Holma folkhögskola och fortsatta studier.

Då var ännu en vecka slut. Dock var det ju en kortare vecka men ändå. Nu är det inte långt kvar av denna termin. Som jag har kämpat och nu börjar det närma sig slut iaf på Holma Folkhögskola. Jag har liksom inte pluggat på 15 år så det var väldigt annorlunda för mig att sätta mig i skolbänken igen och gå igenom gymnasiekänslan igen. Till hösten har jag sökt till Universitet så det hoppas jag verkligen att jag kommer in på. Det är verkligen inte lätt att komma in på Universitet idag och man får verkligen kämpa. Men det vore drömmen.

Nu är det som sagt bara veckor kvar till att jag slutar på Holma folkhögskola. Rättare sagt 4 veckor. Jag berättar mer om hur det är att läsa på Folkhögskolan så snart jag gått ut för alla er som är nyfikna att börja och är på jakt att välja skola. Det finns en massa där ute och man ska ändå gå där minst ett år så bra om man trivs.

Jag hoppas ni passat på att njuta av solen! Det har vi och jag kan se på väderrapporten att vi kommer få njuta några dagar till. Dock blir det lite sämre nästa vecka. Men det gör inte jättemycket. Jag ska opereras av lite hälsoskäl. Lite privat men det görs på måndag så jag behöver inte känna att jag missar något då temperaturerna ska sjunka något.

2 svar på “Holma folkhögskola och fortsatta studier.

 1. sandra - 3 barns mamma säger:

  Tycker att du är strong som satt dig i bänken igen. Det är inte lätt att öppna böckerna igen och bara köra på. Jag har bara viserligen kört kurser på distans lite gran. Men man känner sig ringrostig 😛
  Håller tummarna för universitetet. Det kommer du klara galant ska du se 😉

  Svara
  1. Sojka säger:

   Vad härlig pepp att få höra det! Jag tycker det är häftigt att ha klarat så här långt och jag är verkligen stolt över mig själv för att jag valde att ta tag i det här. Jag har drömt om det så länge och nu har jag redan ett är bakom mig.
   Ja i början känner man sig verkligen ringrostig. Det var som att komma in i en annan värld men man vänjer sig snabbt även om det är svårt att komma in i studietekniken men det har jag fått mycket hjälp med där jag läser nu.
   Tack för att du håller tummarna för mig!
   Vad är det för kurser du läser?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.