Hamoni…v33+2…

Känner mig så avslappnad och mår så bra idag. Tack vare vattengympan. Åh vad jag kan rekommendera den. Går på rund och sund och barnmorskan som höll i det var så go!
Känns så bra att få den kontakten med kroppen och så skönt att förbereda sig inför förlossningen. Det är träning, avslappning och vi kommer även köra profylax andning och förberedande inför förlossningen. =D Är så glad och nöjd att jag börjat på detta och det hjälper mot mitt ömma kropp. Enda är smärtan under höger bröst som kvarstår men får stå ut och hoppas att det släpper. I värsta fall så blir det iaf bättre efter förlossningen hihi…

Innan idag var jag ju och lunchade med Fia och fick även se hennes fina lägenhet. Gu vad hon är grym på inredning. Super fint har hon fått sin lägenhet! 🙂

Väl hemma så fick jag ihop mobilen till sängen men det låter nått skränigt om den. Är något fel för den ska tyst snurra runt och spela fint för bebis. Nu överröstar det skräniga melodin. =/ Sambon ska skruva isär den och kolla om han kan fixa den. Så jag känner lite hopp iaf. =)

Maten hade jag lagat innan jag stack på vattengympan så den var fortfarande varm när jag kom hem. Jag dukade lite mys och sambon fick en lite gåva av mig som jag hitta på indiskan, en lite budda som man kan sätta rökelse. =) Passade fint på tv-bordet och sambon har ett bättre ställe att sätta sina rökelse. =)

Potatisgratäng med köttfärs i. =P

0 svar på “Hamoni…v33+2…

  1. Maria säger:

    Vad bra att du är så positiv efter vattengympan! Min kompis gick inför båda sina barn o har också rekommenderat det starkt. Imorgon vid lunch är det min tur =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.