Fy fn vad sjuk jag varit!

Igår kväll blev det bara värre och efter kl 20:00 så blev det rena kräkmaraton. Hade fruktansvärda magsmärtor, frossa och kräkte varje halvtimme. Försökte få i mig lite proviva och vatten emellan så man hade något att få upp. Och det var inte bara ena hållet det kom. Och så höll det på till kl 03:00 inatt då vaknade jag bara en gång i timmen för att få i mig lite proviva och vatten och försöka sova lite. Fick 2 underbara timmar mellan kl 7:00 och 9:00 för kl 9 så var Isak hungrig. Vet inte vad jag skulle gjort utan min underbara sambo som både nattade Isak och hade han hela natten. Gick sjukt bra! Är så lyckliga över dem två!

Jag trodde sen att jag började bli bättre då kräkningarna försvunnit. Men smärtorna i magen satt kvar, ont i varenda led och helt plötsligt fick jag även feber idag. Korta stunder kunde jag ha Isak idag för amning men annars har sambon tagit han om han hela tiden.

Efter lite panodil och vila så mår jag nu hyfsat och känns som febern försvunnit. Lyckades äta lite mat för en stund sen och tacka vet jag proviva när man är sjuk. Jag har inte varit ordentligt sjuk på 2 år och minns inte att jag någon gång varit så här kass. Jag är verkligen så glad över att inte få vara sjuk så ofta. Och jag måste ha väckt hela huset inatt med mitt ulkande!

Nu vilar Isak och jag ska nog försöka sova en stund. Är helt sjukt slut. Än så länge verkar sambon och Isak friska. *peppar peppar*

Maginfluensa Nej tack!

0 svar på “Fy fn vad sjuk jag varit!

  1. ida säger:

    usch då… Krya på dig och hoppas att lillen klarar sig!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.