Full rulle…

Nu har jag delat med mig av det viktiga, viktförlusten! =D Nu ska jag även dela med mig lite av dagen, natten och vad som hänt här hos oss. Pläden vi köpte på Ikea gjorde vi samtidigt som vi beställde kök. Så om 4 veckor är det i full gång med nytt kök här hemma. 🙂 Äntligen! Sambon håller på för fullt i sovrum 2, Isaks framtida rum och min studio. Han håller nu på att lägga golv samtidigt som han häromdagen började spackla i köket. =) Min gubbe kan inte sitta still.
Idag hjälpte jag även med att tömma rummet (sovrum nr2) då det lätt blir ett förvaringsrum. Så det var massor som skulle ut. Rummet är redan målat så det ska lägga golv, lister, dörrkarmar och ny dörr.
Just nu tvättar jag samtidigt och Isak sover gott och har gjort det någon timme. Han har skrikigt efter nappen hela natten och jag har inte fått någon sömn på hela natten. Klockan 5 på natten försökte sambon ta han men efter en timmes misslyckande så provade jag och lyckades få han att somna hos mig vid kl 07:00-10:00. Yes, vad skönt de timmarna var!

Sen åkte vid och åt frukost hos Isaks farmor och nu är vi som sagt här i full gång. =)
Hör nu sambon såga för fullt med sticksågen. Hmm… får se om lillen lyckas somna genom det! =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up