Fotokursen

Kursen består av 6 tillfällen och jag var ju på första igår. 🙂 Super trevligt och lärorikt men jag fattar fortfarande inte allt av bländare, slutare och ISO. Men har en vecka nu att plugga in det. Andra saker vi fick lära oss var lite olika knappars betydelse och om vitbalans, brännvidd, exponeringskompensation och skärpedjupet. Tror jag fick med allt. Var nog något mer som inte står med i papperna men men nu gäller det plugga och fota och testa sig fram för att förstå bättre. =) Sen är det ju såklart svårt att få in allt då man har en liten som gnäller halva kursen. =)

 Jag kommer blogga om fotokursen här. Så haka gärna på och har du några bra tips om fotografering så skriv gärna en kommentar! 🙂

Här är lite bilder från kursen, förstår ni nått? 😉
0 svar på “Fotokursen

  1. Tova säger:

    Vad kul!Gick en fotokurs på gymnasiet där vi fick lära oss framkalla i mörkrum och allt sånt där, men nu när vi faktiskt skaffat en ordentlig kamera så har jag glömt allt :PFår väl trösta mig med att jag ändå inte hinner fota så mycket nuförtiden, haha.

    Svara
  2. Camilla säger:

    Åh va kul, skulle också velat ha gått nåt sånt men det verkar inte finnas i Göteborg. Är det folkuniversitetet som håller i det?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.