Första barnfrihet!

Första gången jag gått iväg utan Isak. Körde till Sebban och fick en helt underbar stund för mig själv. Sebban byggde mina naglar. Tog bild med mobilen så inte jätte skarp bild precis.

Svart/guld glitter med lite snöflingor. Passar till nyår med. =)
Helt underbart att pyssla om sig själv. =) Nu ska jag bara hitta någon som kan klippa mig. Har gått 7 månader nu. =O Börjar bli lite pinsamt! Och visst klarade sambon av att ta hand om sin son. 😉 

Blev BK på vägen hem och väl hemma var det mysigt att hälsa på Isak som bara låg och snacka en massa. Sen igår har han börjat “prata” annorlunda, med en mer hes och mörk röst eller vad man ska säga. Men likt den riktiga tal rösten. Ha ha svårt att förklara. =) Men söt är han.

0 svar på “Första barnfrihet!

 1. Weronica säger:

  Åh jag vill ocå bygga naglar!! Der är ju så snyggt! Aldrig gjort det… inte ensnär jag giste mig 🙁

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Weronica: jasså, inte ens då. =) Jag har byggt på en tjej bara som skulle gifta sig. =) Har alltid byggda annars men har varit skönt att slippa ta hand om dem nu i ca 3-4 månader som jag ej byggt mina. 🙂

  Svara
 3. weronica säger:

  Jag har velat bygg mina länge men det blir aldrig. O när man bor som vi gör så finns det ju inte direkt ngt utbud.. Men jag SKA någon gång =)

  Svara
 4. Ann-Sofie säger:

  weronica: Förstår att det är svårt då. En sak som skämmer mig lite att flytta utanför malmö. Vill ju gärna det men samtidigt man har ju allt så nära här. När man behöver handla när som på dygnet. =)

  Svara
 5. weronica säger:

  ja det är ju så.. man får planera lite.. Men ungefär var 6:e vecka får jag min malmö dos! Då hälsar vi på mina föräldrar, Vart i malmö bor ni?? Kanske kan ses ngn gång när vi är nere.

  Svara
 6. Ann-Sofie säger:

  Ja vad skoj det hade varit! =D Skickar via FB vart jag bor. =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.