Fick besök av en eldriven rullstol…

…ja en sån utomhus mördare som typ denna…

…fast ännu större och värre än denna plus en 100 kg gubbe i (då kan ni tänka er). Framhjulen var jättestora och mitt knä och fot fick besök av den. AJ. Jag stod still av smärta då den kom snett bakom mig när jag inte riktigt ser mig för och vänder och börjar gå efter att sagt hej då till en kollega så kör den över fot och baksida knä så hela skiten höll på att tippa över. Jo vad gör jag? Jo jag biter ihop som om det bara var mitt fel (och försöker fånga hela grejen för att gubbbfan inte skulle välta, han såg ju själv helt skräckslagen ut). Jag bad om ursäkt och sa att jag så klart skulle sett mig för. Jag står still av smärta och får precis fram de orden. Dem går och jag står kvar en stund och det onda släpper till slut.

Jag går till min buss och åker hem och tänker fan vad stark jag är som klarade det så bra och det var inget allvarligt ändå eftersom jag inte känner något i benet och foten. Men sakta kommer känseln i foten tillbaka i omgångar. Väl hemma tar jag av mina jeans och ser lite rivmärke och yttersta hudlagret bortrivet på baksida lår. Precis vid senorna så att säga. Känner mig öm i foten så det var väl värre ändå. Får se hur det känns imorgon för jag tänker ju på min träning! Får inte missa. Men blåmärken lär det ju bli och inget är ju brutet. Kanske lite stukvarning på det men som sagt vi får avvakta tills imorgon. 🙂

Så nu säger jag att det får räcka med otur!! Och när jag kommer hem för att berätta för M så säger han att hans bror lagt av på motorvägen så han är på väg dit. Jag tycker det räcker som sagt!

Efter att jag berättat för M så säger han att det är för att jag är ödmjuk som person som jag bad om ursäkt och tog hela skulden på mig. Men ibland vill jag inte vara ödmjuk! Men jag kan väl inte säga emot naturen. 🙂

0 svar på “Fick besök av en eldriven rullstol…

 1. Västgötskan säger:

  Men herregud, hur orkade du det?! 😯
  Det där med att be om ursäkt oavsett vems felet är nog (på gott och ont) typiskt svenskt. Eller? 🙂

  Svara
 2. Sara - Ensamstående mamma säger:

  Jag skulle också ha bett om ursäkt tror jag, trots att det inte hade varit mitt fel.. Men det är så vi människor fungerar, ja de flesta i alla fall, att vi ber om ursäkt oavsett vems fel det är.. Nu tycker jag verkligen att eran otur räcker, nu Måste det vända för er 🙂

  Svara
 3. ARDIANA säger:

  oh skit det kunde slutat illa där hörru. Starkt av dig att be om ursäkt även om allt inte var ditt fel eller??

  men asså ibland har man såna tider där allt går åt fel håll,. hoppas det vänder snart

  Svara
 4. Marie säger:

  Åh, stackare. Ungefär samma sak hände mig för en tid sedan och jag gjorde som du..bara bet ihop fastän det gjorde så nedrans ont.
  Hoppas det onda gått över vid det här laget. 🙂

  / Marie

  Svara
 5. Popprinsessan säger:

  Men shit, det låter ju helt galet! Hoppas att du inte får allt för ont av det där! Och jag håller tummarna att er otur vänder och blir tur snart, för nu är det lite mycket tycker jag!
  Kram till dig!

  Svara
 6. Brassemamma säger:

  Usch så jobbigt! Men nu tycker jag också att det är dags för lite tur. Nu ska vi tänka att en masa positiva saker kommer att hända er i helgen!
  Kram

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Brassemamma, Jag tycker också det borde vända nu asså! 🙂

   Tack och kram!

   Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @dianasdrommar,Ha ha ha gärna om jag vetat var han bor! 😉
   Kramis!

   Svara
 7. Znogge säger:

  Tror det har att göra med att det är en rullstolsbunden person. Annars hade man kanske fräst till…

  Hoppas det känns bättre nu!

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @ELIN, Tack! Det är mycket bättre nu förutom det stora blåmärket men ont har jag inte. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up