En stund för mig själv

Ja helt underbart. Fick en avbokning och sambon hade tagit Isak till svärisarna. Så här sitter jag helt barnfri! Vem kunde tro det under denna livstid? Ha ha ja så känns det då Isak är konstant med mig i stort sätt.


Innan vi skulle ut idag så hade jag lagt Isak i babygymet. När jag sen skulle ta han för att klä på han så ligger han på magen. =S Ja visst hade jag lagt han på rygg. Han hade vänt sig själv för första gången från rygg till mage. På andra hållet från mage till rygg har han gjort några gånger men inte från rygg till mage som är svårare då dem verkligen måste vilja för att kunna. Efter denna händelse så ligger han fom aldrig på rygg längre! Är lugnet slut nu?
Han vägrar ligga på rygg och väl över på mage så blir han förbannad för han kommer ingen vart. Han vill krypa. Så jag vänder tillbaka han för att han ska kunna leka men vips så har han vänt sig igen. Busunge!


Idag var vi ute på en super härlig promenad! 14 grader sa dem på Foreca och visst var det varmt och härligt! Härligt blå himmel och solen sken. Längesen jag kände denna härliga känslan. Det var mer sommarkänslor än vårkänslor. Tänk att våren äntligen är här. Jag bara njuter av att promenera med Isak och känna den varma vinden i ansiktet. Inte längesen vinden bara isade i ansiktet. Idag blev det en promenad till Coop för den gröten jag ville prova till Isak fanns inte på Malmborg. Semper gröt från 5 månader med äpple och mango. Köpte hem majsvälling med eftersom Isak blir ju 6 månader om en vecka och då vill jag testa det med. 🙂 Köpte även en nappflaska som var något mellan nappflaska och pipmugg som han själv måste suga på för att det ska komma något. Ja vi får se om det funkar. 🙂

Risgröt aktiv bakteriekultur 5 mån (480g) (Semper)

0 svar på “En stund för mig själv

 1. Camilla säger:

  Har du den som mellanmåt, efterrätt eller hel måltid?

  Svara
 2. Emmy säger:

  Va kul att han vänder sig. Och ja nu är lugnet slut. Jack låg som en arg pingvin o flaxade med armarna i en månad innan han tillslut fick haj på hur han skulle ta sig framåt…underbart var det 🙂

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  Camilla:Gröten menar du? Den har jag som en måltid, sen om det är mellanmål eller huvudmål vet jag inte. Sånt har jag inte koll på. =) Men gröt ger jag kl 10 och kl 16 iaf. =) Men Isaks mat schema ser ut ungefär så här:kl 10 grötkl 13 burkmar/smakis typ grönsakerkl 16:00 grötkl 19:00 ammaDetta är de fasta tiderna men jag ammar han på morgonen med men det är olika. Idag blev det kl 3 och kl 6. =) Sen ammar jag efter varje mål gröt som smakis. Kram!

  Svara
 4. Tre ungar och bebis i magen. säger:

  Visst är det skönt med egenti:)!Kul med en följare!Lägger till mig hos dig också!:)Ha en bra dag!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.