Det är bara Tiffany Persson som fattas!

Jo då jag bor i den berömda byn Staffanstorp. Än har jag inte träffat på Tiffany Persson men jag har testat på byns gym med kompisen Kristina. Vi testade på ett litet gym som heter MÅS träningscenter. Det minsta i byn och det var bara Tiffany Persson som fattades. Vi provade på Core. Fy fan vilken träningsvärk jag hade dagarna efter. Jag inser att det är för tidigt med situps för jag hade väldigt mycket smärtor i magen dagen efter och obehag. Så nästa gång jag tränar så kör jag plankan när dom andra gör vanliga situps. För efter man fött barn ska man ta det lugnt med vanliga situps. Fast ändå trots att mina magmuskler har gått ihop så behöver jag nog stärka de inre musklerna först.

Men trots att det inte är samma kvalitet som på andra gym så är huvudsaken att man fick en bra genomgång av kroppen och jag hade massor med träningsvärk efteråt.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ZaH9Rp92dtg’]

Ha ha asså Tiffany, du måste bara besöka detta gymmet och provträna! 

0 svar på “Det är bara Tiffany Persson som fattas!

   1. Therese säger:

    HAHA! Gud jag som är den största bonnen – uppvuxen lååångt ut på landet i en liten raggarhåla – HAHA 😉

    Svara
 1. Kristina säger:

  Vi får utmana oss snart igen! Kändes både i knoppen och kroppen:) Har fortfarande träningsvärk, tre dar efter, så effektivt var det. Säger även lite om nuvarande formen.. Synd att de inte har bikram yoga i byn, det hade varit ett upplevelse!

  Svara
 2. Malin - Mamma till Alice säger:

  Sv; jo det är verkligen spännande..Men det kommer nog gå bra! Hon kommer nog trivas bra på dagis med massa andra barn! Hon bara sken upp igår när vi kom in dit 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up