Den här tröttheten…

…den vill inte lämna mig. Jag känner mig trött varje dag. Tror säkert vädret är en av de bidragande faktorerna men det är så drygt. Försöker sova med Isak när han har sitt första sovpass. Har inte tränat på säkert 2 veckor så nu får jag skärpa mig med det. På måndag blir det träning igen! 🙂
Förresten häromdagen fick jag vinsten från Olga Rönnberg. Jag var ju en av vinnarna i bikiniutmaningen. =D Jag får hämta ut 2 sommarprodukter från Stadiums egna varumärken! =)

0 svar på “Den här tröttheten…

  1. Fiffi säger:

    Står stadigt fast vid 70kg men vill ner till 70kg??? Det blev nog lite felskrivet där!?? Jag har ju som sagt precis dragit igång LCHF och skall köra på i 30 dagar, tro det eller ej men det är första gången nånsin i sånt fall som jag kör en diet så "länge"! Jag kör ju bara korta varianter annars, otålig som jag är! ;O)Jag skall inte hålla på och väga mig var och varannan dag, har gått upp lite nu så nu står vågen på 73.5 så upp ca 1½ kg sen jag slutade med attacken sist.. Inte så mkt men ändå upp, då skall man lixom förbi den vikt som man en gång stått vid. Men men, bara att köra på och varför jag gör det nu tills jag har nått mitt mål. Eller jag börjar med 30 dagar så får vi se var jag står då.Stor kram och trevlig helg!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up