Då var middagen serverad!

Det blev verkligen super gott och mättande! Detta kommer jag göra fler gånger. =D Fast då ska jag inte ha så hög värme som jag hade. Man ska inte ta det helt ordagrant när det står stek med hög värme. 🙂 Iaf så smakade det inget bränt så det blev lyckat ändå!

0 svar på “Då var middagen serverad!

  1. ida säger:

    HAha, bilen?? Han ligger i vagnen ;)Ja hur gjorde jag när jag trappade ner?? Jag började trappa ner helamningen innan jag började med smakportioner och bytte först ut ett mål amning mot ersättning. Sen bytte jag ut varannat amningstillfälle mot ersättning och det vart ju lite knölar i tuttarna men det försvann efter ett par dagar och när tuttarna ahde vant sig vid att amma varannat mål, började jag amma morgon och kväll (och vid behov om jag hade riktigt ont). Sen tog jag bort kvällen och nu ammar jag bara morgon… hur bra som helst, vill inte ta bort morgonamningen på länge… Dels för att det mysigt och dels för att det förlänger min sovmorgon med typ 2 timmar! 😉

    Svara
  2. Fiffi säger:

    Åååååååååååååååååååååååh!!! Grönsaker!!! Ris!!!!!Nu är det bara 3 dagar inkl denna med endast protein kvar sen på söndag sätter jag till grönsaker i dieten, längtar!! Kommer göra en god wok lr liknande (utan nudlar då då) då.Har du tips mot en trög mage??? Inget hjälper, inte linfrön, inte kaffe.. :O(Kram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.