Då kom sista paketet!

Det översta är i minsta minsta storlek. Storlek 44 =D Var bara tvungen att ha nått sånt. Men dock det enda jag köpt i den storleken. =) Mini mini så det passar ju inte om vi får en tjockis. =) 3 bodys och 2 pyjamas!
Och sen lite i storlek 50 med. =) 3 bodys och en pyjamas! =)
Till detta hade jag också beställt en åkpåse. Jätte mysig och blir perfekt i vagnen. =) Så nu var det allt. Fick också hem lite mamma linnen jag beställt till mig själv.


Just det- Allt var beställt från ellos! =)

Och på tal om graviditet så har jag så mycket uppstötningar nu. Blä!

0 svar på “Då kom sista paketet!

 1. Camilla säger:

  Såååå kul med en massa småttkläder. Man kan ju hoppas på att det blir en strl 44 (om det nu gör ngn skllnad vid förlossning.

  Svara
 2. F.B säger:

  Har du planerart ha prematur barn? = stl 44….normala bebbar har stl 50/56Jag har få i stl 50 d mesta i 56…

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  äh nä det har jag inte planerat! Men det var den minsta storleken där fanns. Är det för litet så får jag väl spara det till framtida flicke barns dockor. 🙂

  Svara
 4. FB säger:

  Ja, sött. De säljer sånt för prematurbarn. Eyyyh! Jag visste ej heller sånt shit, men lärt mig…jag tror ej ens bebben kommer få på sig sina 56 i stl kläder. För jag blitt plötsligt tjock nu sista månaden. Ska väga mig på ons om den ej kommit innan….

  Svara
 5. Fiffi säger:

  Fina kläder! Jo 44 är lite väl smått men man vet ju aldrig, du kan ju få för tidigt etc.. Jag skall ju snittas 10-14 dagar innan bf så för mig finns ju chansen att det blir en mindre pojke.. Men vi har bara köpt 50 som minst, det får bli bra så, eller så väntar vi iaf till TUL:et sen och ser hur han har växt då.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up