– Bjud inte in mig i några jäkla facebookgrupper –

Jag njuter verkligen av att solen är tillbaka. Visst är det underbart! Sen måste jag säga att jag är trött på att bli inbjuden i grupper med en jäkla massa krav på vad jag ska och inte ska göra. Tex att jag ska bjuda in en massa vänner. Jag gör det om jag vill! Och vill du ha in mig i en grupp så ställ inte en massa krav för jag kommer inte gå med i gruppen eller gå med på kraven. Ska du bjuda in så berätta tydligt vad som gäller om det är du själv som har gruppen!

Sen när jag lagts till i en grupp utan att ha valt det själv så kan du inte heller komma med en massa krav jag ska följa. Ta hellre bort mig direkt.

Tack! Punkt!

Uppdatering: Eftersom det inte gått fram för vissa så vill jag göra en förtydligande! Jag bjuds gärna in i grupper. Jag är irriterad på de som håller i grupperna att de har en massa krav om jag råkar hamna i en grupp och sen får jag stanna kvar i gruppen eller posta inlägg bara om jag tex bjuder in en massa vänner annars får jag lämna gruppen. Men jag har liksom inte bett att vara med i gruppen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.