– 1000 bollar i luften –

IMG_6004

God morgon fina läsare! Eller ja morgonen är väl snart slut. 😉 Men känner fortfarande att jag behöver mer kaffe så det fortsätter jag med he he. Idag har jag också flera möten, massa jobb, plugg och så har jag klämt in att fixa fransar. Måste ju ändå inte glömma bort sig själv i allt. Fransarna gör jag hos My Lashes i Malmö. Har knappt tid heller men hade behövt fixa mina naglar med. Men när ska man hinna liksom. Får försöka kolla upp om jag kan klämma in det. Får inte glömma andas. Och jag vet att det just nu är en period med mycket att göra och såna perioder kommer alltid. Men jag är också medveten om att våra val här hemma gjort att vi bara får mer och mer att göra. 🙂 Vi kämpar på!

0 svar på “– 1000 bollar i luften –

 1. fifgi säger:

  Andas min vän. Även om man som kreativ person dras med och vill hinna med så mkt som möjligt under ett dygn,så måste man andas ibland. Du är duktig.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jo då jag andas haha 😉 måste jag ju. Andas också lite extra. 😉 Har inte mycket val just nu tyvärr. Allt måste gå ihopa och nu i slutet av månaden när allt ska in så är det mycket. Men det flyter på ganska bra nu! 😉

   Svara
   1. fiffi säger:

    Haha. jo det är ju klart och vilken himla tur.
    Hoppas du får en riktigt bra dag.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up